Over Stals Transport

Wij  voeren transportopdrachten uit binnen de BENELUX, Frankrijk en Italië.

Waarbij de nadruk ligt op Frankrijk. Met onze schuifzeilopleggers kunnen we zowel van achteren, als van de zijkanten en bovenkant geladen en gelost worden.

Al onze wagens en chauffeurs zijn uitgerust en bevoegd om ADR goederen te vervoeren.

Verder zijn onze vrachtwagens zijn uitgerust met een alarmsysteem, een up-to-date navigatiesysteem en mobiele telefoon welke handsfree bediend kan worden.

Ook zijn onze wagens via GPS te volgen.

ADR Gecertificeerd

Door inzet van ADR gecertificeerde chauffeurs, en materiaal dat is uitgerust voor het vervoer van ADR en gevaarlijke goederen kunnen wij u hier ook volledig in ontzorgen. Dit geldt voor zowel deelpartijen als voor complete vrachten.

Goederen die onder het ADR vallen kunnen uiteraard door ons vervoerd worden. Al onze chauffeurs beschikken over een hiervoor benodigd ADR diploma waarmee zij aantoonbaar goed geschoold zijn voor het vervoer van deze goederen. Verder beschikken al onze vrachtwagens over een complete en gekeurde ADR uitrusting. Alle klasses kunnen door ons vervoerd worden, met uitzondering van klasse 1 (explosief) en klasse 7 (radioactief).

Transport Frankrijk

Wanneer u ladingen of complete vrachten heeft die naar een locatie in Frankrijk moeten worden vervoerd of worden opgehaald, zijn wij u graag van dienst.

Onze kernactiviteit is internationaal transport van en naar Frankrijk. Heeft u goederen die naar Frankrijk vervoerd moeten worden? Of wilt u uw goederen van Frankrijk naar Nederland laten brengen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Transport Italië

Vanaf 2021 hebben wij onze diensten uitgebreid naar Italië. Wanneer u ladingen of complete vrachten heeft die naar een locatie in Italië moeten worden vervoerd of worden opgehaald, zijn wij u graag van dienst.

Foto's

Nieuwsberichten

Wordt uw vracht ons volgende project?

Neem geheel vrijblijvend contact op over de mogelijkheden en een offerte op maat.