Nieuws

ADR / GEVAARLIJKE GOEDEREN
Door inzet van ADR gecertificeerde chauffeurs, en materiaal dat is uitgerust voor het vervoer van ADR en gevaarlijke goederen kunnen wij u hier ook volledig in ontzorgen. Dit geld voor zowel deelpartijen als voor complete vrachten.

Goederen die onder het ADR vallen kunnen uiteraard door ons vervoerd worden. Al onze chauffeurs beschikken over een hiervoor benodigd ADR diploma waarmee zij aantoonbaar goed geschoold zijn voor het vervoer van deze goederen. Verder beschikken al onze vrachtwagens over een complete en gekeurde ADR uitrusting. Alle klasses kunnen door ons vervoerd worden, met uitzondering van klasse 1 (explosief) en klasse 7 (radioactief).

Wanneer u ladingen of complete vrachten heeft die naar een locatie in Frankrijk moeten worden vervoerd of worden opgehaald, zijn wij u graag van dienst.

Onze kernactiviteit is internationaal transport van en naar Frankrijk. Heeft u goederen die naar Frankrijk vervoerd moeten worden? Of wilt u uw goederen van Frankrijk naar Nederland laten brengen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.